Thuis

Hebei Yihang Pipe Industry Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Hebei Yihang Pipeline Beperkt Company (hebeicangzhou) richtte in 1998 op in Hebei, is één van de grootste leveranciers van montage en flenzen in China.

Onze belangrijke producten behandelen de montage van de hoge, midden en lage drukpijp en buizen, zoals Pijpelleboog, Pijpt-stuk, Pijpkromming, Pijpreductiemiddel, Pijp GLB, Flens, krommingen, contactdoos en ingepaste montage, naadloze en gelaste buizen. Wij kunnen ook volgens de de speciale ontwerpen en eisen van klanten vervaardigen. De materialen die wij zijn koolstofstaal, legeringsstaal, roestvrij staal, volgens internationale normen van GB, DIN, ASTM, ANSI, JS en BS hebben gebruikt. Onze producten worden hoofdzakelijk gebruikt voor aardolie, chemisch product, macht, gas, metallurgie, scheepsbouw en bouw. Wij kunnen hoogte aanbieden - kwaliteitsproducten, de eerstegraadsdienst en concurrerende prijs om onze voordelen op dit gebied te houden. Wij hopen oprecht dat er bedrijfsmogelijkheden tussen ons zal zijn en om het even welk van uw antwoord wordt hoogst gewaardeerd.

Onze producten worden verstrekt aan Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Zuidoost-Azië en andere buitenland en regio's

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Onze fabriek wordt opgericht in 1998, nu zich ontwikkelt van wat huis het werken, een grote fabriek met grote opbrengst-lijn.

Hebei Yihang Pipe Industry Co., Ltd.
1
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Aantal werknemers : 100~120

Export pct : 50% - 60%